SMART KIDS 930X122

caracal

MINISTRUL DE INTERNE A DEMISIONAT

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga și-a anunțat cu puțin timp în urmă, într-o scurtă declarație de presă făcută la Palatul Victoria, demisia din funcția de ministru al afacerilor interne. Decizia vine în contextul cazului din Caracal.

Citiți și: Agitație la Guvern: Demisie de răsunet! 

„În urma unei discuţii pe care am avut-o în această dimineaţă cu prim-ministrul Guvernului României, doamna Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcţia de ministru al afacerilor interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituţii  în urma activităţii deficitare a unor angajaţi ai săi, care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi.

Retragerea din această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru minister.

Citiți și: O argeșeancă ofițer de penitenciar, îndrăgostită lulea de interlopul pe care îl păzea!

În cele şase zile în care am condus Ministerul Afacerilor Interne, am dispus toate controlele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii oneşti şi profesionişti din minister că vor reuşi să ducă la bun sfârşit munca pe care am început-o împreună şi le mulţumesc pentru colaborare. Îi mulţumesc doamnei prim-ministru pentru încredere şi trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile în viitor”, a afirmat Nicolae Moga.

Moga fusese învestit în funcție în urmă cu doar câteva zile, pe 24 iulie 2019.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3