New Profesional Consult 930 x 122

pediatrie

UN NOU CENTRU DE PRIMIRI URGENŢE LA PEDIATRIE (GALERIE FOTO)

Astăzi a avut loc inaugurarea noului Centru de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, investiţie realizată cu bani de la Consiliul Judeţean Argeş.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform lui Florin Tecău, preşedintele Consiliului Județean, suma investită în acest obiectiv, realizat în 12 luni, se ridică la aproape 1.950.000 de lei. Noul Centru de Primiri Urgențe are o suprafață utilă de peste 450 de mp.

La eveniment au fost prezenţi Tecău, prefectul Cristian Soare, viceprimarul Piteştiului Cornel Ionică, șefa Direcției de Sănătate Publică Argeș, Sorina Honţaru, consilieri judeţeni şi personal medical. Toţi au fost obligaţi să poarte încălţări speciale de protecţie.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Medicul Alina Enescu, şefa secției de primiri urgenţe, a făcut o prezentare a noului Centru. Potrivit sursei citate, acesta are dotări noi, două săli de izolare a bolnavilor, o sală de aplicare a bandajelor ghipsate, o sală de resuscitare, o cameră de primiri urgenţe minore, triaj şi lifturi de acces în spital. Fiecare pat este dotat cu aparatură de ventilaţie cu oxigen.

Toate intrările în unitate sunt monitorizate video, fiind montate camere de supraveghere şi în interior.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3