NOR CURIER 930X122

budeasa

PRIMARUL DE LA BUDEASA, INVITAȚIE PENTRU ARGEȘENI

Primarul de la Budeasa, invitație pentru argeșeni. În perioada 27 – 30 iulie 2017, baza nautică de la Bascov – Budeasa va găzdui Campionatul Mondial de kaiac-canoe pentru juniori și tineret U23. La competiție vor participa aproximativ 1.000 de sportivi din peste 40 de țări.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul comunei argeșene Budeasa, Mihai Nicolae Rachieru (foto), îi așteaptă pe argeșeni, și nu numai, să asiste în număr cât mai mare la competiția care se anunță a fi una extrem de disputată și spectaculoasă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în ultima perioadă la baza nautică au fost făcute mai multe lucrări de modernizare.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Campionatul Mondial de kaiac-canoe pentru juniori și tineret U23 este a doua competiție de o asemenea anvergură care are loc la baza nautică de la Bascov – Budeasa, după ce în vara anului 2015 tot aici s-a desfășurat Europeanul de juniori.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3