930 x122 grota rece

budeasa

EREMIA TEAM A CÂȘTIGAT CAMPIONATUL DE FOTBAL ÎN SALĂ DIN BUDEASA

Eremia Team a câștigat Campionatul de fotbal în sală din Budeasa. La Complexul Sportiv Bascov – Budeasa s-a desfășurat în weekend a treia ediție a Campionatului de fotbal în sală „Budeasa”. Ediția din acest an a fost câștigată de Eremia Team.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Clasamentul final a fost următorul: locul I – Eremia Team Pitești; locul II – Andy Team; locul III – Viitorul Călinești.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Câștigătorii au fost premiați cu bani, diplome și cupe. Nicolae Mihail Rachieru, primarul comunei Budeasa, le-a adresat felicitări câștigătorilor, dar și celorlalte echipe participante.

La ediția din acest an a competiției au concurat 10 echipe. Potrivit primarului Rachieru, evenimentul va fi organizat și pe viitor. Campionatul de fotbal în sală „Budeasa” 2019 a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Budeasa.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3