NOR CURIER 930X122

autobuze

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „ȘOFERI GROAZNICI LA PUBLITRANS!”

Piteșteni revoltați: „Șoferi groaznici la Publitrans!”. Există participanți la trafic foarte nemulțumiți de maniera necorespunzătoare în care unii șoferi ai autobuzelor Publitrans ar conduce pe străzile Piteștiului. Reclamațiile pe adresa societății sunt formulate, nu de puține ori, pe un ton dur.

Citiți și: Schimbări majore în Codul Rutier! Se anulează permisul acestor șoferi

„O parte dintre șoferii dumneavoastră sunt dezastru în trafic!

Vă rog să luați măsuri cu acei șoferi care așteaptă cu semnalizarea pornită în stații să urce călătorii, ca și cum ar pleca de pe loc. Am observat că este o practică să blocheze prima bandă și să nu intre în stație total pentru a se încadra mai ușor, în același timp lăsând semnalizarea pornită spre stânga.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

(…) Era să fiu acroșat de un astfel de nesimțit. Noroc că am cameră de bord și puteam ușor demonstra cine are dreptate!”, reclamă șoferul unui autovehicul.

Mai mult, o șoferiță acuză că un șofer de autobuz Publitrans a folosit un limbaj necivilizat la adresa ei: „Șoferi groaznici! Transportă oameni, nu saci de cartofi!

Șoferul de pe autobuzul AG 12 RHG consideră că nu am voie să îl depășesc regulamentar, probabil fiind vorba de orgoliu…

Mi-a tăiat calea fără să aibă niciun fel de problemă, a deschis geamul și mi-a adus diferite injurii.

Sfatul meu este să îi faceți domnului șofer un test psihologic amănunțit!”.

În replică, un șofer de la Publitrans, societate a municipalității Pitești, încearcă să le ia apărarea colegilor săi: „Dacă ați fi șofer de autobuz, ați înțelege foarte bine cât de greu este să mergi cu autobuzul prin Pitești. Este groaznic în ziua de azi!” (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90