EcoMoto 930×122

podul viilor

COȘMARUL DE LA PODUL VIILOR: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA POLIȚIE

După Primărie, și Poliția Rutieră Argeș anunță restricții de circulație ca urmare a lucrărilor la pasajul rutier de la Podul Viilor, zonă de coșmar în ultimele luni pentru șoferi.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Potrivit Poliției, de astăzi, 3 august, și până pe 28 august la intersecţia străzilor Calea Bucureşti și Depozitelor va fi interzisă circulaţia mașinilor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3, 5 tone.

Pentru acest tip de autovehicule Poliţia Rutieră Argeș le recomandă șoferilor ca rute ocolitoare DJ 703 K Budeasa – strada Sudeaua – strada Argeşului – Varianta ACH – strada Depozitelor și DJ 703 K Budeasa – strada Sudeaua – DN7 – strada Depozitelor.

Citiți și: Restricții pentru șoferi pe un drum extrem de circulat!

De asemenea, Poliția Rutieră Argeș anunță că în perioada 3-15 august pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3, 5 tone traficul rutier la Podul Viilor, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers dinspre Mărăcineni către Piteşti.

Conform aceleiași surse, între 16 și 26 august traficul rutier la Podul Viilor, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers dinspre Piteşti către Mărăcineni.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/balamuc-fara-sfarsit-3-saptamani-cu-trafic-deviat-la-podul-viilor-2/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • adisanu spune:

    Alooooooo, astfel de lucrari se fac 24/24, si se termina in cateva zile. Dragi tovarasi, plata cu ziua se face sub forma de injuraturi si nervi tociti.

  • COSEREA SORIN spune:

    Cind oamenii fac apel la PRIMARII, ipe cei de la conducere ii doare in fund, cind cei de la conducere fac niste lucrari cu organizare de mintuiala sau lipsa si pe nervii si banii contribuabililor, ca sa se scoata , arunca vina tot pe platitorii de taxe: lucrarile de acest gen se fac lucrind continuu , nu de 8-9 la 15.00 si cu pauze de somn, dar ca toate lucrarile publice in tara asat se fac in ani de zile cind ar trebui sa dureze mult mai putin; in alte tari se fac blocuri turn in luni de zile dar se lucreaza si ziua si noaptea, sustinut si in echipa si fara spagi, cu simt de raspundere; IMI ESTE SCIRBA DE CE A AJUNS TARA ASTA, DE CARACTERUL OAMENILOR S.A.M.D. SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3