SMART KIDS 930X122

deszapezire

DESZĂPEZIRE ÎN PITEȘTI: E PRIMĂRIA PREGĂTITĂ?

Deszăpezire în Pitești. Societatea Salpitflor Green și Administrația Domeniului Public se vor ocupa de activitatea de deszăpezire în Pitești. În acest moment există stocuri suficiente de material antiderapant şi utilaje care pot interveni, dă asigurări conducerea Primăriei. În iarna 2016-2017, conform sursei citate, se vor folosi:

Citiți și: Pitești – pregătit pentru o iarnă grea!

-42 de utilaje (15 sărăriţe cu lamă frontală; 13 tractoare cu plug; 8 încărcătoare frontale care asigură încărcarea materialului antiderapant; 1 autogreder; 4 turbofreze și 1 ridler)

-10 mașini (6 autobasculante pentru împrăştierea manuală a antiderapantului și 4 autoutilitare pentru intervenţii rapide şi în locuri greu accesibile)

Citiți și: Imagini spectaculoase de pe Transfăgărășan. Continuă deszăpezirea!

-1.100 de tone de material antiderapant; 250 de tone de sare; 3.000 de tone de nisip și 33 de tone de clorură de calciu

-400 de salariați pentru deszăpezire.

Potrivit municipalității, până acum în intersecţii şi în pante au fost amplasați 70 de saci şi 9 lăzi cu material antiderapant, urmând să mai fie amplasați încă 50 de saci.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA