New Profesional Consult 930 x 122

cristina maria oancea

O PROFESOARĂ DE MATEMATICĂ ÎȘI LANSEAZĂ PRIMA EI CULEGERE PENTRU ELEVI

Deşi este profesoară de matematică de puţin timp, abia de un an intrată în sistemul de învăţământ, la Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, Cristina Maria Oancea îşi lansează deja prima culegere: “Bacalaureat la matematică”.

Citiți și: Bacalaureat 2023. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică

“Este prima mea culegere. Astăzi are loc unul din cele mai importante evenimente de până acum din viaţa mea. Este o culegere la care am muncit mult și la realizarea căreia am pus suflet.”, declară profesoara pentru ePiteşti. Pentru că se află la început de drum, are nevoie să îi fiţi alături astăzi, cu începere de la ora 12, la Centrul de Tineret Piteşti (anexa Sălii Sporturilor), acolo unde va avea loc lansarea culegerii. „Bacalaureat la matematică” are 157 de pagini destinate elevilor care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat.

Cristina Maria Oancea are 24 de ani. A absolvit Facultatea de Matematică- Informatică şi masterul la Universitatea din Piteşti.

Citiți și: Așii matematicii! Doi elevi de la Școala ”Mihai Eminescu”, mândria Piteștiului!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90