Donaris 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO VIRAL) LA ALȚII SE POATE! ÎN PITEȘTI NU SE VREA!

Se poate! Dar în Pitești nu se vrea! Accesarea de fonduri europene, o bună infrastructură, investiții, parcuri industriale, locuri de muncă, tineri care nu părăsesc orașul în căutare unui trai decent, transport gratuit și cazare asigurată pentru elevi. Deși toate aceste lucruri par greu de imaginat în România, sunt posibile și în țara noastră.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Municipiul reședință al județului Bihor, Oradea, a avut norocul să fie administrat de un primar care a atras, începând din anul 2008, de când ocupă această funcție, numeroși investitori în orașul pe care îl conduce.

Ilie Bolojan a copiat modele americane de bună practică și a demonstrat că și în România se poate din moment ce sunt lucruri ”care s-au mai făcut.”

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Următorul material, un video care a devenit viral pe rețelele de socializare, este dovada clară a faptului că unde se vrea, se poate!

https://www.facebook.com/InfoOradea.Ro/videos/2028897354099768/

În schimb, în Pitești nu se vrea! Nu se vrea din moment ce administrația locală bate pasul pe loc și doar promite și iar promite investiții rămase numai pe hârtie.

Primăria le-a promis piteștenilor un parc industrial (detalii, AICI), locuri de muncă, sală polivalentă (vezi AICI), pasaje rutiere, o nouă centură ocolitoare, ”proiecte de promovare a obiectivelor și produselor turistice locale” și multe altele. Ce face primarul Cornel Ionică? Declară că în Pitești sunt ”bani mulți, mulți și proiecte multe, multe.” Unde sunt marile investiții? Atât de mari sunt, că nu le vede nimeni!

În Piteștiul condus de administrația Ionică avem drumuri proaste, mizerie, trafic rutier infernal, comerț stradal ca la bâlci, construcții alandala și lipsesc parcurile industriale și alte mari investiții. Să rememorăm: AICI, AICI, AICI, dar și AICI. Sunt lucuri pe care piteștenii le-au reclamat!

Unde a fost Cornel Ionică în anii în care municipiul ar fi putut fi dezvoltat? Tot în Primărie! Deși nu pe prima poziție, ocupată de primarul de tristă amintire Tudor Pendiuc, ci ca viceprimar. Ca mână dreaptă a primarului, Ionică a avut ani mulți un cuvânt greu de spus în administrarea orașului. De ce nu a făcut mai nimic și nu face pentru dezvoltarea durabilă și inteligentă a Piteștiului? (Sursă video: Facebook InfoOradea)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90