Donaris 930 x 122

gradinite

UPDATE/SÂMBĂTĂ: KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA „ZILE LIBERE PENTRU PĂRINŢI”

(UPDATE 14 MARTIE 2020 ORA 9:30) Klaus Iohannis a semnat sâmbătă decretul pentru promulgarea Legii privind acordarea unor zile libere părinților în situația închiderii temporare a unităților de învățământ.

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

Camera Deputaților (for decizional) a adoptat joi, cu unanimitate de voturi, inițiativa legislativă care îi obligă pe toți angajatorii să acorde zile libere plătite unuia dintre părinți dacă unitățile de învățământ se închid din cauza unor situații extreme.

„Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor în situația închiderii temporare a unităților de învățământ unde aceștia sunt arondați, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situații extreme decretate de către autoritățile competente cu atribuții în domeniu”, prevede primul articol al proiectului legislativ adoptat de Camera Deputaților.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90