930×122 CAPRA 5

amenzi

PITEȘTI: MĂȘTI CHIRURGICALE, VÂNDUTE ILEGAL

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au acționat duminică pe raza municipiului Pitești, pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit, precum şi pentru respectarea obligaţiilor care le revin agenţilor comerciali şi persoanelor în privinţa purtării de mijloace de protecţie şi a păstrării unei distanţe de siguranţă pentru prevenirea transmiterii coronavirusului.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.500 de lei, conform O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și conform ordonanțelor militare în vigoare.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de ridicare în vederea confiscării a 24 de măști chirurgicale comercializate fără documente legale de provenință, precum și a sumei nejustificate de 1.040 de lei.
(Foto descriptiv: Publika.md)

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3