New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

28 de tineri aspiranţi la „Lege şi Ordine”, trimişi pe teren în Argeş

Începând de azi, vreme de o lună de zile, 28 de studenți din Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, școlarizați în beneficiul Jandarmeriei Române, vor desfășura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Pe durata stagiului de practică aceștia vor participa la toate genurile de misiuni, atât de asigurare și menținere a ordinii publice, cât și de pază și protecție instituțională, cu scopul de a dobândi deprinderile practice specifice activității de jandarm.

„Noi le dorim mult succes și îi asigurăm de tot suportul nostru în parcurgerea drumului de la student la jandarm profesionist.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Reamintim cu această ocazie că, în perioada 15-28 februarie 2021 are loc înscrierea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei care își doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române au la dispoziție 400 de locuri, în cadrul celor două școli militare de subofițeri: “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni.

Informațiile privind condițiile de participare la concurs și criteriile de recrutare le puteți găsi pe pagina de internet a unității, la adresa www.jandarmeriaarges.ro și pe paginile de internet ale școlilor militare de subofițeri de jandarmi, la adresele www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro”, a transmis Jandarmeria Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90