Donaris 930 x 122

achitări

Verdict final în procesul secolului în Argeș!

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu au fost achitaţi definitiv, astăzi, în dosarul „Consultanța”, anunță hotnews.

Citiți și: DNA este la pământ! Sute de dosare vor fi închise

Alături de ei au fost achitate și alte 38 de persoane – primari şi viceprimari de comune, un fost director executiv al Agenţiei de Implementare a Proiectelor Argeş şi două angajate ale unei firme de consultanţă.

În cazul a trei inclupați s-a dispus încetarea urmării penale fiindcă au decedat:

Citiți și: DOCTORIȚA ANCA ALEXANDRESCU A FOST ELIBERATĂ

„Desfiinţează, în parte, sentinţa primei instanţe şi rejudecând: În baza art. 396 alin. (6) din Codul de procedură penală raportat la art. 16 alin. (1) lit. f) din Codul de procedură penală, încetează procesul penal faţă de inculpaţii Ciobanu Marcel, Şerban Niculae şi Smădu Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu prevăzută de art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 297 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 5 alin. (1) din Codul penal, ca urmare a decesului inculpaţilor”.

Toți erau acuzaţi de fapte de corupţie după ce au fost trimişi în judecată în noiembrie 2015 de procurorii DNA Piteşti.

Mai multe amănunte pe marginea subiectului, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90