Donaris 930 x 122

mal de pământ

Nenorocire în Argeș: Tânăr mort la locul de muncă

Sfârșit tragic în Argeș! Om îngropat sub un mal de pământ

Citiți și: Incidente grave, mortale! Autoritățile transmit oficial

Update 4

Poliția vine cu precizări oficiale:

Citiți și: Video: Tragedie în Pitești. Muncitor mort în timpul unor lucrări pentru o stradă

,,La data de 31 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din Aninoasa, lucra la societatea care efectua lucrări pentru introducerea unei conducte de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.”

Update 3

Bărbatul a fost extras și predat personalului medical.

Din păcate, pacientul a fost declarat decedat, transmite ISU.

Bărbatul avea 38 de ani.

Update 2

ISU Argeș transmite, oficial:

,,Pompierii intervin pentru extragerea unei persoane de sex masculin, care a fost surprinsă sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări la canalizare, în localitatea Valea Mare Pravăț.

La fața locului, au ajuns pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

În sprijin au fost trimise o autospecială cu modul multirisc de la Detașamentul Pitești și o ambulanță SAJ.

Bărbatul a fost găsit aproape în întregime acoperit de pământ, iar în urma evaluării s-a constatat că acesta nu prezintă funcții vitale.

În continuare se lucrează la îndepărtarea pământului pentru extragerea victimei.”

Update 1

Conform surselor ePitești, paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Știre inițială

Sesizare de persoană de sex masculin surprinsă sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări în localitatea Valea Mare Pravăț, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Argeș.

Sfârșit tragic în Argeș! Om îngropat sub un mal de pământ

Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de o autospecială cu modul multirisc.

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90