Donaris 930 x 122

mal de pământ

Video: Tragedie în Pitești. Muncitor mort în timpul unor lucrări pentru o stradă

Tragedie în Pitești. Un muncitor a murit în timpul unor lucrări. Acestea se efectuau pe str. Prof. Ion Angelescu din municipiu, ca parte a unui amplu proiect de modernizare.

Citiți și: Dosar penal pentru ucidere din culpă! Ce spune Poliția despre bărbatul mort sub pământ

Victima, un bărbat cu vârsta de 43 de ani, din Albota, a fost surprinsă de surparea unui mal de pământ și a suferit leziuni care i-au fost fatale. Strada a fost blocată de o mașină a Poliției pentru efectuarea primelor cercetări și luarea măsurilor care se impun.

 

Citiți și: Argeş: Mal de pământ surpat, trei victime

 

Update, ora 17.59, IPJ Argeș transmite:

„În cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care participa la efectuarea unor lucrări de excavație, pe strada Ion Angelescu din municipiul Pitești, ar fi fost surprins de surparea unui mal de pământ.

Bărbatul a fost scos de către pompierii argeșeni, fiind efectuate și manevre se resuscitare, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că cel în cauză, bărbat de 43 de ani, din Albota, era angajat al unei societăți comerciale, participând la lucrări excavație pentru rețeaua de canalizare.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.

De asemenea, cu privire la eveniment au fost sesizați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”

 

 

Update, ora 17.58, ISU Argeș transmite:Bărbatul prezenta și un traumatism cranio-cerebral sever (fractură cu înfundarea) și posibil și alte leziuni interne.

 

 

Update, ora 17.20: Muncitorul peste care a căzut malul de pământ a murit. În urmă cu puțin timp a fost constatat decesul.

 

 

Update, ora 16.33 – Video – Tragedie în Trivale! I se fac manevre de resuscitare

Persoana a fost extrasă și se află în stop cardio-respirator. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Update, ora 16.28: Operațiunea de extragere a victimei este în plină desfășurare. La fața locului sunt prezenți și polițiștii.

Update, ora 16.20, ISU Argeș transmite:Este prinsă cu partea inferioară a corpului și este conștientă.

Știrea inițială, ora 16.16 – Video – Persoană surprinsă sub un mal de pământ, zona Penny Trivale

Pompierii argeșeni au fost solicitați în urmă cu puțin timp să intervină pentru a salva o persoană care ar fi fost surprinsă sub un mal de pământ în municipiul Pitești, zona Penny Trivale.

Incidentul ar fi avut loc într-o zonă în care s-ar efectua lucrări.

 

Deocamdată nu se cunosc informații despre starea persoanei în cauză.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială cu modul multi-risc și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90