930 x122 grota rece

mal de pământ

Argeş: Mal de pământ surpat, trei victime

UPDATE ORA 16.20. ISU Argeş precizează: „Trei persoane au fost accidentate in localitatea Șuici, după ce o temelie din beton a unui gard s-a desprins de pe malul unui șanț la care lucrau. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD si un echipaj al SAJ. Toate cele trei persoane sunt conștiente și au fost preluate în vederea acordării îngrijirilor medicale și transportul ulterior la spital. Din primele informații, o victimă prezintă un traumatism la șold, iar celelalte două victime traumatisme la genunchi.”

Citiți și: Dosar penal pentru ucidere din culpă! Ce spune Poliția despre bărbatul mort sub pământ

Victimele sunt bărbați cu vârstele de 42, 53 și 54 de ani.

Ştirea iniţială – ora 16.05

Argeş: Mal de pământ surpat, trei victime.

Citiți și: Video – Persoană prinsă sub un mal de pământ, la Mioveni

Pompierii ISU Argeş şi echipaje medicale sunt prezente în comuna argeşeană Şuici, la Valea Podenilor. A fost anunţat un incident în care au fost trei persoane implicate.

Este vorba despre trei muncitori surprinşi de un mal de pământ care s-a surpat, în timpul unor lucrări. Din fericire, cei trei nu au fost prinşi dedesubt şi, din primele informaţii, nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Victimele, toate conștiente, primesc îngrijiri medicale. Este posibil să fi suferit fracturi.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90