Kaia 930 x 120

mal de pământ

doliu

Tragedie fără margini: Nu a putut fi salvat! Un bărbat a murit la doar 46 de ani

Intervenție critică! Persoană blocată sub un mal de pământ

Citiți și: Exclusiv/Argeș: Cine este bărbatul care a murit prins sub tractor

Update 3

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Dosar penal pentru ucidere din culpă! Ce spune Poliția despre bărbatul mort sub pământ

,,La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost surprins de pământ, sub albia Râului Doamnei, în localitatea Dârmănești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, dar și echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 46 de ani, din Mioveni, în timp ce se afla pe malul Râului Doamnei, ar fi fost surprins de malul de pământ, care s-a surpat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal.”

Update 2

Din păcate, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a răspuns manevrelor efectuate de echipajele medicale, fiind declarat decesul.

Update 1

ISU transmite:

Este vorba despre o persoană de sex masculin, găsită în râul Doamnei, sub albia râului și o butură cu rădăcini și pământ.

Intervenție critică! Persoană blocată sub un mal de pământ

Persoana a fost extrasă și în aceste momente se execută manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD

Știre inițială

Pompierii intervin de urgență în localitatea localitatea Dârmănești, satul Valea Nandrii.

Potrivit primelor informații, o persoană a rămas blocată sub un mal de pământ:

,,Persoană blocată sub un mal de pământ în localitatea Dârmănești, satul Valea Nandrii.

Intervin pompierii de la Detașamentele Mioveni, Pitești și Bradu cu o autospecială de intervenție, un autocamion cu modul multirisc, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.”, transmite ISU Argeș.

Foto: Descriptiv

Video: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90