New Profesional Consult 930 x 122

apele romane

centruVoina005

PIERDERE GREA PENTRU ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ ARGEŞ-VEDEA!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea a suferit recent o grea pierdere din punct de vedere al patrimoniului.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Cunoscutul centru de formare şi agrement de la Voinea, situat într-una dintre cele mai frumoase zone din Argeş, a fost preluat de Administraţia Naţională Apele Române pe perioadă nedeterminată. Administraţia din Argeş pierde în acest fel o importantă sursă de venituri, dar şi un obiectiv care era preferat pentru reuniuni şi distracţie de numeroase personalităţi din judeţ şi nu numai.

Chiar şi mai-marii Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea trebuie acum să facă o cerere specială la Bucureşti pentru a se putea caza la Voinea ori pentru a organiza aici diverse evenimente. Centrul Apelor Române nu trebuie confundat cu cabana Voinea, care este situată în aceeaşi zonă, dar care îi aparţine unui om de afaceri din Muscel.

Citiți și: Românii, sfătuiți să strângă apa de ploaie, pentru a reduce consumul

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90