bazin

Pitești: Bazin de înot, pe terenul de sport al unui liceu important

Mâine, 15 septembrie, începând cu ora 15.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Pitești, se va desfășura o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Au fost demarate procedurile pentru construirea unui nou bazin de înot în Piteşti

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se află și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind realizarea unui nou bazin de înot în cartierul Prundu.

O parte a terenul de sport dezafectat al Colegiului Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, în suprafața de 7142 mp, aflat în proprietatea Primăriei Municipiului Pitești va fi predat Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cu scopul transformării acestuia într-un bazin de înot didactic și agrement.

Citiți și: SE ÎNCHIDE BAZINUL OLIMPIC DIN PITEȘTI

Este vorba despre punctul 5 de pe ordinea de zi – Proiect de hotărâre inițiat de primar privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Bazin de înot didactic și agrement – Proiect Tip, B-dul Petrochimiștilor, nr.23, municipiul Pitești, Colegiul Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, județul Argeș.

Proiectul „Bazin de înot didactic și agrement – Proiect Tip, B-dul Petrochimiștilor, nr.23, municipiul Pitești, Colegiul Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, județul Argeș” face parte din programul de investiții al municipiului Pitești pe anul 2021.

Promovarea proiectului de hotărâre are în vedere aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. a acestui teren.

Consiliul Local al Municipiului Pitești va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (apă, curent, canal, gaz etc), dar și suprafețe de teren necesare pentru depozitare și organizarea șantierului.

De asemenea, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, Consiliul Local Pitești este obligat să-l întrețină pe o perioadă de 15 ani.

Vezi întreg proiectul de hotărâre: AICI.

Foto principal: descriptiv

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441