SMART KIDS 930X122

bazin

Exclusiv! S-a semnat contractul de finanţare pentru un bazin de înot în Piteşti

Astăzi s-a semnat, de la Ministerul Dezvoltării, ordinul pentru proiectul de bazin didactic la Colegiul Neniţescu din Piteşti! Este informaţia de ultimă ora primită în exclusivitate de ePiteşti.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

„S-a semnat finanţarea, bani prin CNI, rămâne doar de urcat în SICAP. Şi mâine se urcă în SICAP baza sportivă din Ştrand. Avem grijă de sport în Piteşti!”, ne-a transmis, în exclusivitate, primarul Cristian Gentea.

Vă reamintim, o parte a terenului de sport dezafectat al Colegiului Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, în suprafața de 7142 mp, aflat în proprietatea Primăriei Municipiului Pitești va fi predat Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cu scopul transformării acestuia într-un bazin de înot didactic și agrement.

Citiți și: Ultimă oră: De ce a murit tânărul de 26 de ani la bazinul din Trivale

Este vorba despre un Proiect de hotărâre inițiat de primar privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Bazin de înot didactic și agrement – Proiect Tip, B-dul Petrochimiștilor, nr.23, municipiul Pitești, Colegiul Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, județul Argeș.

Proiectul „Bazin de înot didactic și agrement – Proiect Tip, B-dul Petrochimiștilor, nr.23, municipiul Pitești, Colegiul Tehnic „Constantin D. Nenițescu”, județul Argeș” face parte din programul de investiții al municipiului Pitești pe anul 2021.

Promovarea proiectului de hotărâre are în vedere aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. a acestui teren.

Consiliul Local al Municipiului Pitești va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (apă, curent, canal, gaz etc), dar și suprafețe de teren necesare pentru depozitare și organizarea șantierului.

De asemenea, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, Consiliul Local Pitești este obligat să-l întrețină pe o perioadă de 15 ani.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Vlad spune:

    Ăștia ar face orice, dar nu un spital adevărat, macar că cel de la Mioveni. Apoi vin și ne bagă restricții. Păcală tremura de ciuda.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90