930X122 MAIA

radar

DN 73 rămâne drumul vitezomanilor

În ziua de 22 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Hârtop, județul Suceava, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu o viteză de 134 km/h.

Citiți și: La 22 de ani, zmeu pe șosea. Prins cu 175 km/h în localitate

Acesta nu a fost singurul șofer oprit pe DN 73 din cauza vitezei excesive. Tot în cursul zilei de 22 aprilie, un alt conducător  auto a fost înregistrat cu aparatul RADAR, în timp ce conduceau cu o viteză de 127 km/h, pe raza aceleiași localități.

Ambii conducători auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citiți și: Pericol pe șoselele din Argeș! Au apăsat pedala de accelerație fără rețineri

În total, în ultimele 24 de ore, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat aproape 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 75.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 28 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3