930×122 CAPRA 5

chimie

Inedit! ISJ Argeș va fi gazda Concursului Național de Chimie „Petru Poni”

Urmează un nou eveniment educațional de excepție în Argeș! Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în parteneriat cu Ministerul Educației, va fi, în acest an, gazda Concursului Național de Chimie „Petru Poni”. Anunțul a fost făcut de Inspectorul Școlar General, prof Dumitru Tudosoiu, prin intermediul unui comunicat oficial de presă.

Citiți și: Ele sunt fetele de 10 ale Argeșului! Ce transmite Inspectoratul Școlar

Concursul Național de Chimie „Petru Poni” va avea loc în Argeș

Dumitru Tudosoiu, despre concursul de chimie Petru Poni Argeș

Dumitru Tudosoiu, despre concursul de chimie Petru Poni Argeș

Suntem onorați să fiți alături de noi și vă adresăm invitația de a participa la Festivitatea de deschidere a acestei prestigioase competiții, ce va avea loc joi, 11 mai 2023, la ora 17.30 și la Festivitatea de premiere, ce va avea loc duminică, 14 mai 2023, la ora 10.00”, anunță Inspectorul Școlar General, prof Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Ambele festivități se vor desfășura la Universitatea ,,Constantin Brâncoveanu” Pitești – Amfiteatrul AULA MAGNA.

Prezentare generală a concursului:

Art. 1 Concursul de chimie „Petru Poni” se desfășoară în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare, aprobată cu OMECTS nr. 3035/2012, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare Metodologie-cadru, și ale prezentului regulament.

Art.2 Concursul de chimie „Petru Poni” se organizează pentru elevii claselor de liceu de la filiera tehnologică. Pot participa elevii de la toate formele de învățământ: zi, seral, cu
frecvență redusă, din învățământul de stat și cel particular. Participarea la acest concurs este individuală. Nu se admite participarea elevilor de la clasele superioare la clasele inferioare. În conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a concursurilor școlare, concursul se organizează și se desfășoară pe etape.

Etapele Concursului de chimie „Petru Poni” sunt: județeană/sectoare ale municipiului București și națională.

Art.3 În cadrul etapei județene/ a municipiului București, elevii vor susține câte o probă teoretică, cu durata de 3 ore.

Art.4 În cadrul etapei naționale, elevii vor susține două probe: o probă teoretică și una practică, fiecare pe durata a 3 ore.

Regulament_specific_Concurs_chimie_Petru_Poni_2023

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3