scenarii

Şedinţă CJSU, azi. Decizie privind reluarea orelor de curs în şcoli

Şedinţă CJSU, azi. Decizie privind reluarea orelor de curs în şcoli

Citiți și: Școlile rămân deschise și peste pragul de 6 la mie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat, în urmă cu puțin timp, HOTĂRÂREA NR 30 din data de 04.05.2021. 

Au fost afișat listele școlilor din localitățile din Argeș și scenariile în care acestea își vor desfășura activitatea începând de mâine, când elevii vor începe cursurile.

Citiți și: „Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Reamintim că, acum există doar două scenarii după care unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea. Scenariul roșu a fost desființat după ce ministerele Educației și Sănătății au decis ca toți elevii de ani terminali să vină fizic la școală cu efective întregi.

Astfel, în acest moment avem doar două scenarii:

– scenariul 1 – scenariul verde, unde rata de infectare este mai mică de 1 la mie și toți elevii vor putea merge la ore cu prezență fizică

– scenariul 2 – scenariul galben, unde rata de infectare este peste 1 la mie

În scenariul 2 vor putea merge la școală toți copiii de grădiniță, plus toți elevii din învățământul primar și elevii din clasele terminale, plus elevii din 185 de școli speciale. De precizat că, în acest scenariu nu se ia în discuție localitățile aflate în carantină.

Vineri, va avea loc o altă ședință CJSU în care se vor stabili scenariile aplicabile de luni, 10 mai.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Pitesteanu spune:

    Ce e ghicitoarea asta de lista ? Ce cap de tabel este ? Ce e verde , rosu … ?


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441