Donaris 930 x 122

DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

TRAFIC BLOCAT TOTAL PE DN7 PITEȘTI – RM. VÂLCEA, ÎN COTMEANA

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat la o oră și jumătate de la producerea evenimentului.

Citiți și: Mașini cât vezi cu ochii! „Nebunie” maximă pe cel mai circulat drum

UPDATE: La fața locului a ajuns un autovehicul specializat pentru tractare autovehicule grele. Urmează ca în cel mai scurt timp, traficul să fie reluat alternativ, după care, în funcție de situația stabilită în urma evaluării la fața locului, să se intervină pentru eliberarea totală a părții carosabile.

Un TIR a părăsit partea carosabila, iar semiremorca acestuia a rămas pe partea carosabilă, în Cotmeana.

Citiți și: Un TIR s-a pus de-a latul la Drăganu

„Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, care conducea un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, pe direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând în șanț cu capul tractor.
Se așteaptă sosirea la fața locului a unui autovehicul specializat, care să mute semiremorca rămasă pe partea carosabilă, perpendicular pe axul drumului, pentru a permite reluarea traficului rutier.
Aspectele au fost comunicate la Centrul InfoTrafic, urmând ca imediat ce traficul va fi reluat, să fie transmis acest aspect pentru corecta informare a cetățenilor”, precizează IPJ Argeș.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic.

 

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3