930×122 CAPRA 5

arme

UPDATE: DROGURI, BANI ȘI ARME, INDISPONIBILIZATE DUPĂ PERCHEZIȚIILE DE AZI. 9 PERSOANE, DUSE LA AUDIERI

În urma celor 13 percheziții din această dimineață, efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au fost indisponibilizate droguri, arme și bani.

Citiți și: Se dau bani! Până la 70.000 de euro!

Astfel, au fost ridicate pentru cercetări: 30 de grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 2 comprimate de ecstasy, semințe de cannabis, un pistol cu gaz și cartușele aferente, deținute ilegal, mai multe arme albe, precum și aproximativ 400 de euro, 23.000 de lei, ustensile și cântare folosite la porționarea și prepararea drogurilor, mai multe telefoane mobile și cartele telefonice.

Acțiunea a vizat locuințele a 10 persoane din municipiul Câmpulung, bănuite de constituirea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

9 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și jandarmi.

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570×90 MAIA