New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

160 de şoferi amendaţi într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: ITM Argeș: Amenzi de peste 200.000 de lei și sute de controale la firmele din județ

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

Citiți și: Din nou amenzi la botezuri în Argeș

CONDUCERE FĂRĂ DREPT

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe b-dul Republicii, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Ludești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Ștefănești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Foto descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441