New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

23 de Cupluri de Aur, premiate la Budeasa

23 de Cupluri de Aur, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite astăzi într-un cadru festiv la sediul primăriei comunei Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

23 de cupluri au fost premiate la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie, aceștia au primit diplome de fidelitate, și un premiu în bani, în valoare de 500 de lei pentru fiecare cuplu.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Oameni frumoși care au trecut prin bune și prin rele, împreună, educând generații de copii și nepoți cu dăruire, responsabilitate şi moralitate.

Ce poate fi mai frumos decât să celebrăm familiile care stau drept model pentru generațiile viitoare ale comunei noastre?

Dragi seniori, vă mulțumim tuturor și vă dorim multă sănătate, mulți ani înainte cu multe împliniri! Sunteți un exemplu de răbdare și înțelegere pentru noi toți!

La mulți ani cuplurilor de aur din comuna noastră!”, transmite edilul comunei, Mihai Rachieru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ggg spune:

    Primarii astia de la noi sunt ca religia, niste relicve, nu sunt in stare sa faca nimic pentru comunitate asa ca se ascund dupa niste gesturi insignifiante. De acord, batranii astia merita un ajutor sau chiar o recompensa, problema este ca primarii nostri nu mai fac nimic altceva in afara de asemenea gesturi (in urma carora spera sa-si asigure niste voturi)…Pe bune acum, hai sa fim sinceri: de ce a aparut aceasta stire? Sa vedem (incerc cateva variante de raspunsuri):
    1. Acest site a publicat stirea contracost (caz in care rusinea este in dreptul site-ului, fiindca banii nu exced principiile)
    2. Acest site a publicat stirea fiindca oamenii care lucreaza aici au fost impresionati de gestul primarului (caz in care, in ciuda inocentei, rusinea ramane valabila fiindca nu e o stire faptul ca unul care nu a facut nimic incearca sa abureasca restul lumii)
    3. Acest site a publicat stirea fiindca a primit un comunicat de la primarul-politician si s-a bucurat, in virtutea lenei si a lipsei de inspiratie si vocatie, ca mai are un „articol” de postat, ca sa para ca e multa „presa” oferita cititorilor.
    PS – Recunosc ca, intre site-urile din Arges, epitesti ofera cea mai multa, cea mai prompta si mai variata informatie, dar trebuie in acelasi timp sa atrag atentia ca pare ca se „scurge” incet, incet in mediocritatea celorlalte site-uri… Chiar imi pare rau! Presupun ca oamenii care lucreaza la acest site au ca reactie ceva de genul: „Si daca esti asa de destept, ba Einstein, cum crezi tu ca ar trebui sa procedam?” Reactie gresita si care nu va duce nicaieri! Ignorati aceasta tentatie si puneti-va singura intrebare corecta: „Ce dracu vrea individul asta sa spuna?”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3