930×122 CAPRA 5

apa

BRADU_INUNDATII_OCTOMBRIE_2013

3.000 DE ARGEŞENI, FĂRĂ CURENT ELECTRIC!

Ploile abundente din ultimele zile le-au dat din nou de furcă autorităţilor şi cetăţenilor din Argeş. Comuna Bradu este una dintre cele mai afectate localităţi, iar la această oră în tot judeţul sunt circa 3.000 de persoane fără curent electric.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit datelor centralizate până acum la Prefectura Argeş (prefectul fiind șeful Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă), ploile au provocat pagube în municipiile Piteşti, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeş şi în comunele Albeştii de Argeş, Albota, Băiculeşti, Bradu, Budeasa, Mălureni, Miceşti, Valea Iaşului şi Recea. Circa 3.000 de argeşeni nu au curent electric, astfel de probleme fiind în comunele Mălureni, Aninoasa, Vlădeşti, Drăganu, Muşăteşti, Miceşti, Bălileşti, Cotmeana şi Valea Iaşului.

Pe de altă parte, sunt afectate două drumuri judeţene (DJ 740 – în Mălureni şi DJ 679 D – în Recea) şi 24 de drumuri comunale (dintre care 18 numai în Bradu). În Mălureni un pod s-a rupt, iar în Curtea de Argeş un podeș a fost şubrezit de ape. De asemenea, au avut de suferit 46 de locuinţe, dintre care 36 în Bradu, 3 în Curtea de Argeş şi 2 în Băiculeşti. În plus, sunt inundate 96 de anexe gospodăreşti şi curţi, în special în comunele Bradu şi Recea. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3