NOR CURIER 930X122

covid-19

300 DE PACIENȚI AI SPITALULUI JUDEȚEAN, TESTAȚI PENTRU SARS CoV-2. CUM SUNT REZULTATELE

Toți pacienții internați în ultimele zece zile la Spitalul Județean de Urgență Pitești au fost testați pentru noul coronavirus în laboratorul instituției. Din fericire, toate rezultatele sunt negative.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

„Continuă veștile foarte bune! Toate testele care au fost efectuate pentru detecția SARS CoV-2 în ultimele zece zile în laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență Pitești au rezultate negative. Mă bucur enorm și sper ca situația să rămână neschimbată”, a declarat Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Potrivit directorului medical al unității sanitare, Gabriel Copciag, în laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență Pitești au fost efectuate zilnic aproximativ 30 de teste, până în prezent fiind prelucrate probe doar de la pacienți, după cum se arată într-un comunicat de presă al unității.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3