EcoMoto 930×122

amenzi

A ÎNCEPUT DIN NOU SĂ PLOUĂ CU AMENZI ÎN ARGEŞ

După o perioadă de acalmie în care zilele treceau fără ca persoanele să fie amendate pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid (majoritatea primeau avertismente), pe fondul creşterii numărului de noi cazuri de Covid-19 autorităţile judeţene au scos „artileria grea” la înaintare.

Citiți și: Mulți șoferi nu știu asta! Se poate lăsa cu amenzi!

Astfel, în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Argeș, au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii argeșeni au verificat 354 de persoane și 84 de societăți comerciale. Au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală. În cadrul acțiunilor punctuale au fost legitimate 229 de persoane și verificate 135 de autoturisme.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Jandarmii argeșeni au aplicat 5 amenzi în valoare de 2500 de lei și 5 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție.

Pompierii argeșeni au verificat trei societăți  comerciale și 83 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 3 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală și au primit avertismente.

„Vă amintim că, la linia telefonică TelVerde 0800800165, puteți sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară, iar la linia telefonică TelVerde 0800800358 puteți apela pentru recomandări  și informații legate de COVID-19″, precizează Prefectura Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90