930 x122 grota rece

bâtă de baseball

A sărit la bătaie în trafic cu o bâtă de baseball! Ce a urmat este din alt film!

Bătaie în traficul din București. Un șofer agresiv s-a luat la bătaie cu un alt participant la trafic. La un moment dat, acesta a scos și o bâtă de baseball din portbagajul mașinii pentru a-l lovi pe celălalt bărbat, care a dat dovadă de o mare stăpânire de sine.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Totul ar fi pornit în urma unor șicanări în trafic.

În imagini se observă cum șoferul nervos sare la bătaie, încercând să lovească un alt bărbat. La un moment dat acesta este pus la pământ.

Ulterior, bătăușul nu se lasă și scoate din portbagajul mașinii sale o bâtă de baseball cu care îl lovește pe celălalt șofer.

După ce încasează câteva lovituri, șoferul agresat reușește să-i confiște bâta bătăușului.

Protagoniștii sunt un bărbat de 36 de ani și un altul de 47 de ani, potrivit aktual24.ro

În urma celor întâmplate șoferul agresiv, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursă video: Twitter @ak24ro

Sursă foto: captură foto video Twitter @ak24ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90