930×122 CAPRA 5

droguri

A sunat la 112 să anunțe că interlopii i-au furat cocaina de 30.000€

Un bărbat din Bucureşti a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet pe care abia îl ridicase şi în care se afla cocaină în valoare de 30.000 de euro, notează Antena 3.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Potrivit sursei citate, este vorba despre un cunoscut interlop din București. Acesta, împreună cu alţi doi bărbaţi, au acţionat la pont şi l-au tâlhărit pe cel care ridicase un colet din autogara Militari, care conţinea droguri în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

În total, patru indivizi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv.

Citiți și: Atenție la aceste medicamente!

POLIȚIA ROMÂNĂ TRANSMITE:

„La data de 20 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de  trafic de droguri de mare  risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 18 spre 19 iulie a.c., în sectorul 6 din București, imediat după ce ar fi ridicat un colet, de la o firmă de coletărie, o persoană ar fi fost deposedată, prin forță, de acesta, de către alte persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, 5 folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul  D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.

În cauză, 4 persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Foto descriptiv: Ziarul INCOMOD

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90