Donaris 930 x 122

accident de muncă

UPDATE: ACCIDENT DE MUNCĂ LA LAZĂR COMPANY

UPDATE: Accident de muncă la Lazăr Company. Bărbatul, un piteștean, este angajat ca mecanic la Lazăr Company. S-a accidentat în timp ce lucra cu un rulment, o bucată de metal sărind și lovindu-l în antebraț, ne informează Poliția Argeș.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

Muncitorul a fost dus în secția de Radiologie a Spitalului Județean, urmând să fie consultat de un medic de la Chirurgie plastică.

Autoritățile fac verificări pentru a stabili dacă au fost sau nu respectate măsurile de sănătate și securitate în muncă.

Citiți și: Accident grav cu o ambulanță implicată. Pacientul a murit în urma impactului

Un accident de muncă s-a produs în urmă cu puțin timp la International Lazăr Company, firmă de transport cu autocamioane cu sediul în Bascov.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, un bărbat în vârstă de 48 de ani a suferit un traumatism la antebrațul stâng.

Va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Pitești. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3