New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

Accident de muncă mortal în Argeș. Tânăr ucis de un brad

Update, ora 20.00, IPJ Argeș transmite:În cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care se afla la o exploatare forestieră de pe raza localității Brăduleț, ar fi fost accidentat mortal de un arbore.

Citiți și: Video: Bărbat decedat într-un apartament din centrul Piteştiului

La fața locului s-au deplasat polițiștii de investigații criminale, împreună cu salvamontiști din cadrul Salvamont Argeș, din primele cercetări stabilindu-se că bărbatul în cauză, de 27 de ani, din Nucșoara, desfășura activități de doborâre a unor arbori, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu obiect de activitate exploatarea materialului lemnos, împrejurare în care ar fi fost accidentat mortal la doborârea unui arbore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.

Citiți și: Argeş: Un bărbat a murit în fântână

De asemenea, cu privire la eveniment au fost sesizați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială, ora 17.19

Astăzi, în jurul prânzului, un accident de muncă mortal a avut loc într-o exploatare forestieră din Valea Vâlsanului.

 

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Nucșoara, a murit după ce a fost lovit de un brad doborât.

La fața locului au intervenit salvamontiștii argeșeni. De asemenea, la locul tragediei au ajuns și polițiștii criminaliști.

 

Potrivit Salvamont Argeș, apelul la 112 a fost făcut de către ceilalți colegi ai muncitorului.

 

Acesta este al doilea accident mortal din Nucșoara în care este implicat un muncitor forestier.

Sursă foto/video: Salvamont Argeș

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441