930×122 CAPRA 5

amenda

Activitatea ”prelungită” a unei săli de jocuri de noroc, sistată de polițiști

Operatorul unei săli de jocuri de noroc de pe raza comunei Rucăr a fost amendat de către polițiștii argeșeni după ce a fost depistat că nu a respectat programul de lucru, ținând deschis după ora 22.00.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

În ziua de 06 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au constatat, cu ocazia verificărilor efectuate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2, că o sală de jocuri de noroc, de pe raza comunei Rucăr, nu a respectat programul de lucru, fiind deschisă publicului, după ora 22.00.

În urma celor constatate, operatorul economic a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Poliţiştii argeşeni sunt în continuare la datorie, alături de jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor autorităţi, cu care acţionează în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 30 de acţiuni punctuale, dintre care 26 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 1.936 de persoane, 115 mijloace de transport în comun, precum și 96 de societăți comerciale.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    De ce scrieți decât ce vreți?In Pitești toate sălile sunt deschise non-stop,și se intra prin ‘spate’gen.Iar poliția știe despre aceste lucruri,iar voi știți asta la rândul vostru,deci nu mai publicați doar ce va convine.Urat din partea voastră.🤮🤮🤮

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90