NOR CURIER 930X122

rata de infectare in pitesti

Actualizare: Piteştiul iese din carantina de weekend. Lovitură în ziua ridicării restricţiilor

Piteştiul iese din carantina de weekend. Rata de infectare în municipiu a scăzut sub 3/1.000 de locuitori. Potrivit raportului DSP Argeş prezentat astăzi, 23 aprilie, incidenţa Covid în Piteşti este acum de 2,88/1.000 de locuitori (ieri era 3,03 la mie).

Citiți și: Județul Argeș, surpriză de proporții în „lupta” cu virusul

Piteştiul a părăsit şi zona roşie a localităţilor cu risc şi restricţii impuse de autorităţi. În urma şedinţei CJSU Argeş de astăzi, va fi comunicată oficial decizia.

 

Citiți și: Ultima oră: Municipiul Piteşti, la un pas de ieşirea din zona roşie. Întreaga listă se „subţiază”

 

 

Piteştiul iese de sub restricţiile speciale care obligă comercianţii să închidă magazinele de la ora 18, iar cetăţenii să intre în case după ora 20, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Vă reamintim, pentru ca restricţiile să fie ridicate, rata de infectare trebuie să fie mai mică de 3,5/1.000 de locuitori.

Probleme, potrivit celor mai recente date, rămân la Băiculeşti şi Morăreşti. Cel mai probabil, în aceste localităţi restricţiile extinse vor fi menţinute.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90