930X122 MAIA

budeasa

ACȚIUNE DE COLECTARE ÎN BUDEASA

Acțiune de colectare în Budeasa. Joi, 6 septembrie 2018, în comuna argeșeană Budeasa vor fi colectate din nou deșeurile din sticlă. Locuitorii comunei vor trebui să scoată la poartă sacii cu deșeuri din sticlă, informează administrația locală, pentru a fi ridicați și transportați.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Potrivit calendarului de colectare, deșeurile din sticlă se ridică periodic, la un interval de trei luni. Următoarea acțiune va avea loc pe data de 6 decembrie 2018.

Pe de altă parte, locuitorii din Budeasa trebuie să știe că sacii cu materiale reciclabile (plastic, hârtie, carton, metal) se ridică în ultima zi de miercuri din fiecare lună.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Colectarea selctivă a gunoiului este o acțiune care se desfășoară de mai multă vreme în comuna Budeasa, administrată de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto) și echipa sa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3