Donaris 930 x 122

budeasa

ACȚIUNE IMPRESIONANTĂ ÎN BUDEASA. PRIMARUL ÎNDEAMNĂ: ”SĂ FACEM LUCRURI FRUMOASE!”

Acțiune impresionantă în Budeasa. Primarul îndeamnă: „Să facem lucruri frumoase!” Administrația locală din comuna argeșeană Budeasa va marca sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 9, evenimentul național ”Luna Pădurii”, desfășurat în întreaga țară în perioada 15 martie-15 aprilie.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Cu această ocazie, vor fi plantați nu mai puțin de 5.000 de puieți de salcâm în zona bazinului de apă din satul Budeasa Mare și în alte zone. Informația ne este furnizată de primarul comunei, Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Acțiunea de plantare se va realiza cu sprijinul Direcției Silvice Argeș (care oferă cei 5.000 de puieți de salcâm), copiilor și voluntarilor din Budeasa, dar și al jandarmilor argeșeni. Vor participa și prefectul județului, Emilian Dragnea, și președintele Consiliului Județean, Dan Manu, precizează edilul.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

”Și alți voluntari sunt bineveniți! Așteptăm să vină la această acțiune cât mai mulți oameni, să facem împreună lucruri frumoase!”, este mesajul pe care îl transmite primarul Nicolae Mihail Rachieru.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90