EcoMoto 930×122

casatorii

AFLĂ CINE VA NEGOCIA CU CAMERA DE COMERŢ CUMPĂRAREA VIITORULUI SEDIU AL CASEI CĂSĂTORIILOR!

Consiliul Local Piteşti a decis să demareze negocierile cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeş în vederea achiziţionării unui imobil în care să fie amenajat viitorul sediu al Casei Căsătoriilor. Este vorba de o clădire situată lângă cea a Primăriei, în spatele fostului cinematograf „București”, în care au funcţionat şi anumite secţii ale Liceului de Artă „Dinu Lipatti”.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Preţul cerut de proprietar este, vă amintim, de 550.000 de euro, iar cel stabilit de evaluatorul Primăriei se ridică la 478.000 de euro. Pentru a se ajunge la un acord a fost desemnată o echipă de negociere. Din aceasta vor face parte viceprimarul Cornel Ionică şi consilierul local PP-DD Mariean Neacşu. Cei doi speră să obţină un preţ cât mai bun pentru clădirea respectivă.

Primăria plăteşte chirie pentru actualul sediu al Casei Căsătoriilor (2.000 de euro lunar).

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90