930×122 CAPRA 5

amenzi

AI PARCAT MAŞINA AIUREA? UITE CE AMENZI POŢI LUA ÎN PITEŞTI!

Consiliul Local al municipiului Piteşti a aprobat o serie de măsuri pentru combaterea, pe cât posibil, a fenomenului parcării maşinilor în zone interzise.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Au fost definite foarte clar zonele în care nu este voie să se parcheze, precum şi amenzile care pot fi plătite de către persoanele juridice şi fizice care încalcă dispoziţiile noii hotărâri.

Astfel, este interzisă staţionarea maşinilor de orice fel în zonele următoare: zone protejate de borne, spaţii verzi, scuaruri şi parcări rezervate, zona de protecţie a rigolelor dacă astfel de deteriorează acestea, în parcările de domiciliu (pentru maşinile de marfă), pe două locuri de parcare, în zonele de acces spre clădiri, Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Persoanele fizice care încalcă aceste dispoziţii pot primi de la agenţii Poliţiei Locale amenzi cuprinse între 200 şi 500 de lei, iar persoanele juridice care au maşini de marfă în Piaţa „Vasile Milea” sau pe Bulevardul Victoriei fără autorizaţie riscă să primească amenzi cuprinse între 300 şi 1.000 de lei. Deţinătorii maşinilor cu tonaj mai mare de 3,5 tone staţionate pe domeniul public sau în parcările de reşedinţă riscă să primească amenzi cuprinse între 600 şi 1.000 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3