930 x122 grota rece

primarie

primaria_pitesti_nou

LA PRIMĂRIA PITEȘTI SE LUCREAZĂ AZI

Piteştenii care au de depus cereri ori de ridicat anumite documente administrative, inclusiv cei care vor să îşi achite taxele şi impozitele locale pot merge şi astăzi la Primăria Piteşti.

Citiți și: Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Pentru a recupera ziua liberă de 2 mai, acordată de Guvern, municipalitatea a instituit un program special de lucru pentru astăzi (ziua de sâmbătă fiind, de regulă, liberă). Programul a început la ora 8 şi se termină la ora 13:30. Acelaşi program este valabil şi pentru centrul de încasare a taxelor şi impozitelor de la Primărie. Cât priveşte centrele de încasare din cartiere (cele de la Casa Cărţii, Gară, Trivale, Găvana şi de la Judecătorie), acestea sunt deschise până la ora 13.

Bugetarii beneficiază săptămâna viitoare de o nouă minivacanţă. 1 mai, care este sărbătoare legală, „pică” joia, iar Guvernul a decis ca și 2 mai să fie liberă pentru a lega 1 mai de weekend.

Citiți și: Ce se întâmplă cu taxele pentru divorț

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90