EcoMoto 930×122

autobuz

AMÂNARE LA PUBLITRANS

Amânare la Publitrans. Potrivit anunțului inițial făcut de Primăria Pitești, astăzi și până pe 16 decembrie 2017 pe traseele din municipiu ale societății Publitrans ar fi urmat să fie testat, gratuit pentru călători, un autobuz electric fabricat în China.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Testarea a fost amânată cu o zi. Autobuzul ar urma să ajungă la Publitrans abia diseară și să fie introdus pe trasee abia de mâine.

Amintim că autobuzul este produs de Golden Dragon Bus Co. Ltd, firmă din China aflată în topul primilor 5 producători din Asia, cu o producţie de peste 6.000 de unităţi pe an. Denumit Golden Dragon, a primit de curând omologarea europeană ca autobuz de tip electric – 12 metri și este la începutul testelor în Europa. Subiectul pe larg, AICI.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90