930×122 CAPRA 5

autobuze

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU CĂLĂTORII PUBLITRANS

Anunț de ultimă oră pentru călătorii Publitrans. Publitrans, societatea de transport public local de călători a municipalității piteștene, informează că pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2019 punctele sale de vânzare de bilete și abonamente vor funcţiona după un program specific unei zile de sărbătoare:

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

-deschis între orele 9 și 17 la punctele de vânzare din zonele piaţa Traian, Trivale Complex II, complex Craiovei, B.A.T. Bascov, Kaufland Nord și Casa Cărţii;

-deschis între orele 7 și 20 la punctele de vânzare din zonele Teatrul „Alexandru Davila”, piaţa Găvana și Prundu complex II;

Citiți și: Pitești: A murit bărbatul care a făcut accident în stația Publitrans!

-închis la punctele de vânzare din zonele Prundu complex I, Gară Sud, Trivale complex I, cap de linie Războieni, Comisariat, Dedeman, Autogară Nord, Spitalul Militar și Gară Nord.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3