New Profesional Consult 930 x 122

acte de huliganism

Argeș: Acte de huliganism într-o comună. Anunț pentru găsirea făptașilor

Acte de huliganism într-o comună argeșeană.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primăria comunei Budeasa condamnă, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, actele de huliganism petrecute pe raza comunei.

Primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru (foto), semnalează că mai multe lămpi de iluminat public au fost distruse, iar făptașii nu vor rămâne nepedepsiți pentru prejudiciul pe care l-au creat.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Primar Budeasa, Mihai Rachieru

 

Nu așa îți arăți curajul sau revolta vizavi de sistem (deși dacă ajungi să faci astfel de lucruri, este evident că nu intelegi ce înseamnă lupta împotriva sistemului). Doar distrugi niște bunuri pentru care vei fi tras la răspundere, cheltuiești bani publici pentru a achiziționa altele și îi faci pe cei din jurul tău să aibă de suferit.

Poliția locală nu poate păzi peste 600 de lămpi de iluminat, dar asta nu înseamnă că faptele de acest fel rămân nepedepsite!”, se arată în postarea Primăriei comunei Budeasa.

(Sursă foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90