Donaris 930 x 122

cnair

ARGEȘ: INTERSECȚIE PERICULOASĂ, SECURIZATĂ

Argeș: Intersecție periculoasă, securizată. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, are o veste bună pentru participanții la traficul rutier.

Citiți și: Argeș. Incident șocant! Un bărbat este transportat la spital

“După mai multe demersuri la Ministerul Transporturilor, unde am cerut reprezentanților Drumurilor Naționale să realizeze un sens giratoriu la intersecția dintre DN 73 și DN 73D din localitatea Mărăcineni, vă anunț că în maximum patru luni zona va fi securizată rutier și fluidizată prin relocarea sensului giratoriu în centrul intersecției.

Intersecția este cunoscută pentru gradul ridicat în ceea ce privește pericolul de accidente rutiere, din cauza configurației care le îngreunează șoferilor care vin dinspre Colibași ieșirea în DN 73.

Citiți și: Poliția, mesaj de ultimă oră privind circulația în sensurile giratorii!

Contractual de lucrări a fost semnat la finalul lunii februarie cu firma argeșeană Selca, firma care a câștigat licitația, iar pe 18 martie directorul CNAIR (n.r. – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu pe DN 73 km 6+950 cu DN 73D km 0+000.

În următoarele zile firma va încheia procesul-verbal de predare-primire amplasament cu Secția Drumuri Naționale Pitești și va începe lucrările, termenul de execuție fiind de 4 luni”, anunță primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3