930 x122 grota rece

cnair

ARGEȘ: INTERSECȚIE PERICULOASĂ, SECURIZATĂ

Argeș: Intersecție periculoasă, securizată. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, are o veste bună pentru participanții la traficul rutier.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

“După mai multe demersuri la Ministerul Transporturilor, unde am cerut reprezentanților Drumurilor Naționale să realizeze un sens giratoriu la intersecția dintre DN 73 și DN 73D din localitatea Mărăcineni, vă anunț că în maximum patru luni zona va fi securizată rutier și fluidizată prin relocarea sensului giratoriu în centrul intersecției.

Intersecția este cunoscută pentru gradul ridicat în ceea ce privește pericolul de accidente rutiere, din cauza configurației care le îngreunează șoferilor care vin dinspre Colibași ieșirea în DN 73.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Contractual de lucrări a fost semnat la finalul lunii februarie cu firma argeșeană Selca, firma care a câștigat licitația, iar pe 18 martie directorul CNAIR (n.r. – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu pe DN 73 km 6+950 cu DN 73D km 0+000.

În următoarele zile firma va încheia procesul-verbal de predare-primire amplasament cu Secția Drumuri Naționale Pitești și va începe lucrările, termenul de execuție fiind de 4 luni”, anunță primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3