930 x122 grota rece

amenzi

ATENȚIE, ȘOFERI! EI SUNT CU OCHII PE VOI!

Inspectorii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti care răspund de parcări sunt pe urmele şoferilor care nu achită tarifele la parcările cu plată cu autotaxare de pe domeniul public.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

În ultima perioadă, sute de şoferi s-au trezit că sunt sancţionaţi pentru că nu au plătit tariful de 2 lei pe oră pentru parcare, tarif care este afişat la loc vizibil.

Amenda este de la 200 până la 400 de lei pentru persoanele fizice şi de la 400 până la 600 de lei pentru persoanele juridice.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

După cum v-am informat, în Piteşti urmează ca pentru alte peste 600 de locuri de parcare de pe domeniul public să fie instituită taxă, locuri de parcare care până acum puteau fi folosite cu titlu gratuit (AICI, amănunte).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3