Donaris 930 x 122

cămine

BANI PENTRU 4 CĂMINE DE LICEU DIN PITEȘTI

Primăria Piteşti a realizat studiile de fezabilitate, expertiza tehnică, auditul energetic şi proiectele tehnice pentru reabilitarea şi modernizarea a 4 cămine de liceu din municipiu.

Citiți și: Argeș. La școală, ca la bar! Elevi prinși fumând într-o unitate de învățământ

Este vorba despre căminele de la fostul Liceu de Chimie (Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”), de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, de la „Dimitrie Dima” şi de la „Mihai Viteazul”. Căminele de la „Mihai Viteazul” şi „Dimitrie Dima” vor fi transformate, cel mai probabil, în imobile pentru locuinţe sociale, în căminul de la Colegiul „Neniţescu” se va face o amenajare pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv, iar la „Maria Teiuleanu”, un hotel în care vor fi cazaţi sportivii şi delegaţiile sportive care vor participa aici la diverse competiții.

Laurenţiu Zidaru, viceprimar al Piteştiului, spune că investiţiile ar putea fi demarate chiar în acest an, fiind incluse în bugetul local pentru anul 2016.

Citiți și: Procurorii cer ARESTAREA elevului care și-a atacat profesoara cu un cuțit

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90