New Profesional Consult 930 x 122

bloc

BLOC DIN PITEŞTI, REABILITAT CU BANI DE LA PRIMĂRIE

Încă un bloc din centrul municipiului Piteşti va fi reabilitat în acest an din punct de vedere termic cu fonduri care provin şi de la primărie.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Este vorba despre blocul 12A de lângă complexul comercial Trivale. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 1.000.000 de lei. Din această sumă, 30% este asigurată de primărie, iar 50% de Guvern. Restul – 20% – este contribuţia proprietarului imobilului.

Primăria a alocat fonduri până acum doar pentru reabilitarea termică a trei blocuri (două din Prundu şi unul din centru), iar în p,lan figurează şi renovarea faţadei blocului „Mobilux” din Piaţa „Vasile Milea”. Cea mai mare problemă în acest demers este faptul că, pentru a participa în program, asociaţiile de proprietari trebuie să aibă acordul tuturor proprietarilor de apartamente din bloc, dar şi să dispună de resursele financiare necesare (ceea ce în rare cazuri se întâmplă).

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90