NOR CURIER 930X122

budeasa

BUDEASA: INVESTIȚII MAJORE ÎN 2020

Budeasa: Investiții majore în 2020. Administrația locală din comuna argeșeană Budeasa își propune ca și în 2020 să demareze proiecte importante pentru comunitate. Vor fi finalizate și proiectele deja începute, după cum declară pentru ePitești primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Terenul de fotbal din satul Gălășești va fi modernizat, urmând să fie amenajate tribune și vestiare. Investiția se va ridica la circa 600.000 de lei, fiind vorba despre un proiect cu fonduri europene, derulat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL), potrivit edilului din Budeasa.

„Încercăm să finalizăm anul acesta și grădinița cu două grupe din Calotești. Este făcută în parteneriat cu Ministerul Educației, prin Programul Operațional Regional”, adaugă Mihail Rachieru.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

De asemenea, în aproximativ o lună, în funcție de condițiile meteorologice, ar putea începe lucrările la Căminul Cultural din satul Gălășești.

Primarul își dorește ca în primăvara acestui an să înceapă și lucrările la viitoarea sală de sport din satul Budeasa Mare. „Să sperăm că undeva în aprilie-mai ne apucăm de sala de sport, care va avea 102 locuri”, spune primarul.

Tot în primăvară ar urma să fie finalizat și dispensarul uman din satul Calotești.

Administrația locală a comunei mai are în plan și un proiect de modernizare și de asfaltare de drumuri și construirea unui pod la intrarea în satul Budeasa Mică.

În plus, vor fi demarare lucrări de canalizare pe strada Aleea Brazilor, iar stațiile de pompare existente vor fi modernizate, conform primarului Nicolae Mihail Rachieru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90