New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

BUDEASA: MASĂ ȘI CASĂ PENTRU COPII

Budeasa: Masă și casă pentru copii. Centrul de Îngrijire Copii Budeasa are o serie de facilităţi pentru micuții din localitate cu vârste de până la 3 ani.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Copiii primesc două mese pe zi și beneficiază de multiple activităţi educative şi recreative. Mai mult decât atât, micuții sunt susținuți să se integreze în colectivitate și învață numeroase lucruri prin intermediul jocului (click pe imagini pentru mărire):

Cosmin Oprescu, șeful Centrului de Îngrijiri Copii Budeasa, precizează pentru publicația noastră că ”sunt înscriși 12 copilași, capacitatea fiind de 16 locuri.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Lucrăm la integrarea lor în colectivitate, îi pregătim pentru grădiniță și îi implicăm în diverse activități. Învață care sunt fructele și legumele, oferindu-le toate condițiile de care au nevoie.” (click pe imagine pentru mărire):

Mai multe informaţii despe activitatea copiilor puteţi afla de pe pagina de Facebook a instituţiei: Centrul de Îngrijire Copii Budeasa.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA